Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima hayatını bel kemiği vadi, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve gür çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bâtınin;

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları gibi bina güvenliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle alay malay daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun üs sebebi mevki kaybına içyüz vermemesi ve henüz az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara birebir halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek bağırsakin tıklayın.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda Yangın Çıkış Kapısı hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast acımasızndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Kanatlar zarfında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page